reine ätherische öle Healingoils

doTERRA acties

Profiteer deze maand

Elke maand profiteer je van een korting van 10% op een geselecteerd product. Als je ook jouw maandelijkse loyaliteitsbestelling (LRP) plaatst vóór de 15e van de maand, ontvang je het product van de maand gratis.

Daarnaast zijn er van tijd tot tijd speciale aanbiedingen, zoals een 200PV-actie (gratis producten voor bestellingen van meer dan 200PV) of de BOGO-actie (Buy One Get One)

Als je nog geen persoonlijk doTERRA-klantaccount hebt, kun je je hier registreren en ik zal een account voor je openen. Je hebt geen verplichtingen.

doTERRA acties in april 2022

Een nieuwe maand is aangebroken. Het is tijd om te kijken naar doTERRA Europe’s nieuwste kitlancering, exclusieve acties die beperkte tijd verkrijgbaar zijn en niet te missen aanbiedingen in april.

Product van de Maand
Palmarosa (5 ml)

Exclusief voor het Loyalty Rewards Program (LRP) 

Ervaar Palmarosa, het actie product dat beperkte tijd verkrijgbaar is, met zoete, fleurige noten GRATIS elke Loyalty bestelling van 125 PV of meer die wordt verwerkt op of voor 15 april 2022.  

Wil je meer weten over de LRP beloningen en voordelen? Klik dan op de link hieronder.

10% KORTING
Green Mandarin (15 ml)

Green Mandarin, geperst uit de onrijpe vrucht van de mandarijnboom, is uniek onder de citrusoliën door zijn smaak en toepassingen.  

Net als andere citrusoliën is de zoete en licht fleurig geurende Green Mandarin een geweldige manier om een verfrissende smaak toe te voegen aan water, salades en andere gerechten! De kleinste hoeveelheid is al voldoende om zalig geurende recepten te maken. 

Gebruikstips   
Voeg twee druppels toe aan 115 ml water voor een snelle citrusboost

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. De korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld. 

200 PV actie
gratis producten

Eindigt op 15 april 2022!  

Profiteer van deze uitbreiding en geniet van drie van doTERRA’s best verkopende Touch rollers.

Zo verdien je het: 
Plaats een bestelling van 200 PV of meer op of voor 15 april 2022 om al het volgende GRATIS te ontvangen:

Voor meer informatie, FAQ’s, de regels en voorwaarden, klik op de link hieronder. Beschikbaar voor de duur van de actie of zolang de voorraad strekt.

Wil je de doTERRA Aromatouch technique leren?

doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
info@healingoils.nl

Produkten