Breng je emoties in balans

NL_cover_ThorstenWeiss_Breng_je_emoties_in_balans

Alle emoties hebben effect op lichaam en geest – zowel de prettige emoties als de minder fijne, en zowel de emoties die je doorvoelt als die je onderdrukt. Emoties die niet tot uitdrukking worden gebracht, werken als tikkende tijdbommen: het zijn de bronnen van onbehagen en ziekte. Om gezond te zijn is het dus van belang om emotioneel in evenwicht te zijn.

Essentiële oliën kunnen helpen dit emotionele evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken – via het zenuwstelsel en de bloedbaan – in op de psyche, de organen en het gehele lichaamssysteem, en zetten daarmee een krachtig genezingsproces in gang. De geurmoleculen stimuleren een nieuw positief zelfbeeld en helpen bij het integreren ervan in het onderbewustzijn.

Dit boek geeft de eigenschappen van 43 speciale essentiële oliën en laat zien hoe je die veilig kunt gebruiken. Je zult je sterker, helderder van geest en vrijer gaan voelen.

“Bedankt voor het schrijven van dit prachtige boekje. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een heel fijn boekje met heel fijne, goede informatie. Enne…. het ligt ook heel prettig in de hand, waardoor je het vaak even wilt pakken om in te lezen.”

“Gefeliciteerd met je boek! Wat een bijzonder exemplaar. Blij dat het vanmorgen in mijn brievenbus zat. Je schrijfwijze is erg prettig en inspirerend om te lezen! Mijn complimenten hoop dat je hiermee vele mensen zal inspireren.”

“Ik vind je boek echt een fantastische aanwinst! Heel blij mee!”

“Ik ben zo blij met jouw boek als naslagwerk – super bedankt. Het thema en de affirmatie bij de olie, ben diep onder de indruk. Ik besloot om nu direct aan jou te vertellen hoe blij ik ben met jouw boek. Ik zeg het ook in de classes en heb het exemplaar dat ik over had al snel verkocht. Ik ga snel een hele stapel bestellen.”

 

Ja, ik wil het boek „Breng je emoties in balans met essentiële oliën“ bestellen (ook in het Engels verkrijgbaar)

Het boek kost 19,50 Euro. De verzendkosten zijn binnen Nederland 3,95 Euro (vanaf 3 boeken 6,95). Naar België en andere landen in Europa 9,50 Euro.

Terugkerende klant? Klik hier om in te loggen
Breng je emoties in balans met essentiële oliën 19,50 
Balance your Emotions with Essential Oils 19,50 

Billing Address

Jouw bestelling

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0,00 
Order Total 0,00 
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben. Heb je je ingeschreven voor een opleiding is jouw plaats pas dan gereserveerd als de betaling van ons is ontvangen. Niet mogelijk voor downloads.