reine ätherische öle Healingoils

doTERRA acties

Profiteer deze maand

Elke maand profiteer je van een korting van 10% op een geselecteerd product. Als je ook jouw maandelijkse loyaliteitsbestelling (LRP) plaatst vóór de 15e van de maand, ontvang je het product van de maand gratis.

Daarnaast zijn er van tijd tot tijd speciale aanbiedingen, zoals een 200PV-actie (gratis producten voor bestellingen van meer dan 200PV) of de BOGO-actie (Buy One Get One)

Als je nog geen persoonlijk doTERRA-klantaccount hebt, kun je je hier registreren en ik zal een account voor je openen. Je hebt geen verplichtingen.

doTERRA acties in juli 2022

Ontvang de lange dagen en zomernachten met producten die je helpen om met het ritme van de natuur mee te bewegen. Bereid je voor op de komende maand met juli acties van dōTERRA Europe.

Product van de Maand
Peppermint Touch (roller van 10 ml)

Exclusief voor het Loyalty Rewards Program (LRP)    

Ervaar in juli GRATIS de voordelen van de Peppermint essentiële olie in een handige touch-vorm bij elke afzonderlijke Loyalty Bestelling (LRP) van 125 PV of meer, verwerkt vóór of op 15 juli 2022. Ontdek hieronder alle veelzijdige manieren waarop je Peppermint kunt gebruiken.

10% KORTING
dōTERRA Purify (15 ml)

Bespaar veel op een populaire favoriet met dōTERRA Purify. 

Deze verfrissende Blend bevat de Lemon en Lime essentiële oliën, die bekend staan om hun reinigende eigenschappen, en Siberian Fir. De toevoeging van Citronella, Tea Tree en Cilantro geven deze blend een verleidelijk, uniek aroma wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. 

Gebruikstips 
Gebruik Purify om huidirritaties zoals een muggenbult te verzachten en te verhelpen

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. De korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld. 

Post-Convention Kit

rofiteer van 10% korting op de groothandelswaarde. 

Geniet nog even na van onze Beyōnd Summer 2022-evenementen met deze Post-Convention Kit. Veel mensen zullen de in Europa gloednieuwe oliën en beperkt verkrijgbare producten herkennen die we onlangs op de Convention 2022 hebben aangekondigd. Ze zijn nu ook beschikbaar in deze Post-Convention Kit. Als je deze producten nog moet proberen of er gewoon nog geen genoeg van kunt krijgen, is dit het moment om groot in te slaan! 

Kit bevat 
Copaiba Touch (10 ml)
Madagascar Vanilla (5 ml)
Deep Blue™ Stick (48 g)
On Guard™ Handendoekjes (20 stuks) – Productieactie beperkte tijd verkrijgbaar.
Osmanthus Touch (10ml) – Productieactie beperkte tijd verkrijgbaar.

Het bijwonen van het evenement is niet verplicht om de kit te kopen. De Kit kan worden gekocht via standaard en Loyalty Bestellingen (LRP). De Post-Convention Kit bevat niet de Beyond Convention-draagtas.

Product beperkte tijd verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. 

Wil je de doTERRA Aromatouch technique leren?

doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
info@healingoils.nl

Produkten