reine ätherische öle Healingoils

doTERRA acties

Profiteer deze maand

Elke maand profiteer je van een korting van 10% op een geselecteerd product. Als je ook jouw maandelijkse loyaliteitsbestelling (LRP) plaatst vóór de 15e van de maand, ontvang je het product van de maand gratis.

Daarnaast zijn er van tijd tot tijd speciale aanbiedingen, zoals een 200PV-actie (gratis producten voor bestellingen van meer dan 200PV) of de BOGO-actie (Buy One Get One)

Als je nog geen persoonlijk doTERRA-klantaccount hebt, kun je je hier registreren en ik zal een account voor je openen. Je hebt geen verplichtingen.

doTERRA acties in augustus 2021

We verwelkomen augustus met de nieuwste dōTERRA acties en spannende productlanceringen, waaronder nieuwe must-have Touch oliën die in Europa verkrijgbaar zijn!

Product van de Maand
Cedarwood (15 ml)

Cedarwood essentiële olie staat bekend om z‘n rijke kleur en warme, houtachtige geur, en biedt een groot aantal voordelen voor de huid. Het wordt beschouwd als een van de meest aardende oliën en helpt een rustgevende omgeving te bevorderen aan het einde van een lange dag. Cederbomen komen van nature voor in koude klimaten, gedijen op grote hoogte en groeien tot 30 meter. Cederhout kent bij gebruik op de huid verhelderende eigenschappen. Bovendien wordt het vaak gebruikt bij massagetherapie om de geest en het lichaam te ontspannen en te kalmeren.

Ontvang het GRATIS product van de maand wanneer je één enkele Loyalty bestelling plaatst van in totaal 125 PV of meer, die op of voor 15 augustus 2021 wordt verwerkt.

Tip voor gebruik 

Probeer zowel Cedarwood als Lavender te gebruiken in je huidverzorgingsroutine

10% KORTING
Petitgrain (15 ml)

Petitgrain essentiële olie wordt verkregen uit de bittere sinaasappelboom die al zeer lang wordt gebruikt in traditionele gezondheidspraktijken. Een daarvan is het vermogen om ontspanning te bevorderen en het verschijnen van huidimperfecties te verminderen. Petitgrain wordt veel gebruikt in de parfumindustrie vanwege zijn frisse, kruidige aroma. Met een chemisch profiel dat vergelijkbaar is met dat van Lavender en Clary Sage is Petitgrain ook een goede combinatie met Lavender essentiële olie, omdat de twee oliën veel voordelen delen.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. De korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.

Tip voor gebruik 

Verdun en breng aan op de huid voor het verminderen van huidimperfecties

Korting op geselecteerde
Enrolment Kits

Actie beperkte tijd verkrijgbaar 

Enrolment Kits voorzien nieuwe leden van alles wat ze nodig hebben om te starten met doTERRA. Is er iemand die je kent die wil beginnen of zijn of haar eigen wellness-routine wil verbeteren? Met onze afgeprijsde kits kunnen zij producten vinden die aan hun behoeften voldoen en van grote kortingen genieten.

10% korting 
Home Essentials Kit
AromaTouch™ Diffused Kit

 

15% korting 
Natural Solutions Kit (standaard en vegan)

20% korting 
Essential Oil Collection Kit
Business Leader Kit (standaard en vegan)

De korting op geselecteerde Enrolment Kits is exclusief voor Europa en geldt niet voor Noorwegen. Deze promotie is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande leden. 

Wil je de doTERRA Aromatouch technique leren?

doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
info@healingoils.nl

Produkten