reine ätherische öle Healingoils

doTERRA acties

Profiteer deze maand

Elke maand profiteer je van een korting van 10% op een geselecteerd product. Als je ook jouw maandelijkse loyaliteitsbestelling (LRP) plaatst vóór de 15e van de maand, ontvang je het product van de maand gratis.

Daarnaast zijn er van tijd tot tijd speciale aanbiedingen, zoals een 200PV-actie (gratis producten voor bestellingen van meer dan 200PV) of de BOGO-actie (Buy One Get One)

Als je nog geen persoonlijk doTERRA-klantaccount hebt, kun je je hier registreren en ik zal een account voor je openen. Je hebt geen verplichtingen.

doTERRA acties in maart 2021

Zorg voor je welzijn op jouw manier! We hebben een aantal geweldige acties om je de komende maand te motiveren.

Product van de Maand
Lavender Touch (10 ml)

Met zijn uitgesproken aroma en ontelbare toepassingen is Lavendel uitgegroeid tot een van de populairste essentiële oliën. doTERRA Lavender Touch combineert Lavender essentiële olie met Gefractioneerde Kokosolie voor handig aanbrengen en is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Lavendel wordt veel gebruikt in cosmetica en parfums vanwege z’n weldadige werking op de huid. Daarnaast worden de kalmerende eigenschappen vaak gebruikt om het lichaam te ontspannen en de stemming te verbeteren. De veelzijdige voordelen maken Lavender Touch een blend om overal bij de hand te hebben.

Ontvang het GRATIS Product van de Maand door het plaatsen van een minimum LRP bestelling van 125 PV van 1-15 maart 2021.

10% KORTING
Arborvitae (5 ml)

De arborvitae-boom staat bekend als de ‘boom des levens‘ en biedt een veelzijdige essentiële olie die vaak wordt gebruikt tijdens meditaties. Bovendien kan Arborvitae reinigende eigenschappen hebben en mogelijk helpen bij huidverzorging. Breng Arborvitae op de huid aan voordat je gaat mediteren om een staat van mindfulness te creëren en je algehele meditatiebeoefening naar een hoger niveau te tillen.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. De korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

200 PV Actie
Copaiba (15 ml) & dōTERRA Adaptiv™ (15 ml)

Ontvang twee van doTERRA’s must-have essentiële oliën bij elke bestelling van 200 PV of hoger in maart. Copaiba is een krachtige en unieke olie met ontelbare toepassingen en doTERRA Adaptiv™ is je onmisbare olie voor een kalmerende boost gedurende de dag. Voeg in maart deze veelzijdige essentiële oliën toe aan je collectie!

Zo verdien je het: 
Plaats een bestelling van 200 PV tussen 1 en 31 maart 2021 en ontvang Copaiba 15 ml & doTERRA Adaptiv™ 15 ml.

Wil je de doTERRA Aromatouch technique leren?

doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
info@healingoils.nl

Produkten