reine ätherische öle Healingoils

doTERRA acties

Profiteer deze maand

Elke maand profiteer je van een korting van 10% op een geselecteerd product. Als je ook jouw maandelijkse loyaliteitsbestelling (LRP) plaatst vóór de 15e van de maand, ontvang je het product van de maand gratis.

Daarnaast zijn er van tijd tot tijd speciale aanbiedingen, zoals een 200PV-actie (gratis producten voor bestellingen van meer dan 200PV) of de BOGO-actie (Buy One Get One)

Als je nog geen persoonlijk doTERRA-klantaccount hebt, kun je je hier registreren en ik zal een account voor je openen. Je hebt geen verplichtingen.

doTERRA acties in november 2021

September is aangebroken en je denkt er misschien over om nieuwe wellnessdoelen te stellen. Met de ongelooflijke acties van dōTERRA deze maand kun je werken aan  je doelen met de producten waar je van houdt – de ideale manier om een nieuwe maand goed te beginnen.

Product van de Maand
Lemongrass (15 ml)

Lemongrass is een must-have in elk huishouden en produceert een rokerige, citrusachtige essentiële olie die je een verscheidenheid aan voordelen biedt. 

Citroengras wordt al jaren gebruikt in de Aziatische keuken voor soepen, thee en curry’s, maar ook bij vis, gevogelte, rundvlees en zeevruchten.  Het heeft een prikkelend, kruidachtig aroma dat elke kamer kan opvrolijken en goed samengaat met Basil, Cardamom of Spearmint. 

Gebruikstips 

  • Gebruik in hartige gerechten om een krachtige smaakboost te geven

Ontvang het GRATIS product van de maand wanneer je één enkele Loyalty bestelling plaatst van in totaal 125 PV of meer, die op of voor 15 november 2021 wordt verwerkt.

10% KORTING
Peace (5 ml)

Deze geruststellende blend werd gecreëerd om je te helpen tevredenheid en kalmte te vinden temidden van de onverwachte wendingen van het dagelijks leven.  

De dōTERRA Peace™ Geruststellende Blend van fleurige, muntachtige essentiële oliën herinnert je op positieve wijze aan het feit dat je niet perfect hoeft te zijn om rust te vinden. Doe rustiger aan, haal diep adem en maak verbinding met jezelf.  Gebruik doTERRA Peace voor een gevoel van tevredenheid, kalmte en geruststelling.  Vrede begint bij jezelf – en een paar druppels van de dōTERRA Peace Geruststellende Blend.  

 

Gebruikstips 

  • Breng ‘s ochtends onder de voeten aan om een gevoel van comfort en geruststelling te bevorderen

Herfstinschrijvingsactie

1 oktober – 30 november 2021  

Om onze 2021 Autumn Tour te vieren, introduceren we met veel plezier onze geweldige Herfstinschrijvingsactie. Nieuw ingeschreven leden kunnen producten ervaren van twee van onze populairste collecties – dōTERRA On Guard™ & Deep Blue™! Plus, als je vandaag een nieuw lid registreert, ontvang je 50 productpunten!

Nieuwe leden  
Schrijf je in met 100 PV of meer om het volgende GRATIS te ontvangen: 

  • On Guard™ Mondwater
  • On Guard™ Pastilles

Schrijf je in met 200 PV of meer om het volgende GRATIS te ontvangen:  

  • On Guard™ Mondwater
  • On Guard™ Pastilles
  • Deep Blue™ Rub
  • doTERRA Reistas

Nu tijdelijk verkrijgbaar of zolang de voorraad strekt.  

Wil je de doTERRA Aromatouch technique leren?

doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
info@healingoils.nl

Produkten