AromaTouch FAQ’s

Vragen over de AromaTouch Training

V: Hoe kan ik mij aanmelden?
A: Op de pagina aanmelden kun je je aanmelden voor de gewenste datum en locatie. Het aanmeldingsproces verloopt via bookingssite Eventbrite. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin jouw ticket.

V: Hoe werkt de betaling?
A: De betaling verloopt via Eventbrite. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes: iDEAL, PayPal, creditcard, bankcontact en Sofort. Jouw aanmelding is afgerond nadat de betaling is voldaan.

V: Ontvang ik een bevestiging?

Direct na je inschrijving ontvang je via Eventbrite een factuur en alle details voor de training. Een paar dagen voor de training ontvang je de details nog een keer. Je kunt altijd via Eventbrite weer inloggen en alle informatie inzien.

V: Is het mogelijk om te annuleren?
A: Ja, je kan op elk moment annuleren

V: Is er een minimum aantal deelnemers?
A: Een training gaat door bij minimaal 9 aanmeldingen. Mocht dit niet het geval zijn, dan word je ongeveer een week van tevoren ingelicht over een nieuwe datum of andere trainingen waar je kunt aanschuiven.

V: Moet ik een massagetafel meenemen?
A: Als je een massagetafel hebt zou het fantastisch zijn  als je die mee kan nemen en dit ook bij de inschrijving aangeeft. Als je geen tafel hebt hoef je geen tafel mee te nemen.

V: Hoe gaat het praktijkgedeelte in z’n werk?
A: Tijdens het praktijkgedeelte krijg je een demonstratie van de AromaTouch techniek en kun je de techniek zelf gaan uitvoeren op een mede-deelnemer. Je kunt dus zelf ook de AromaTouch techniek gaan ervaren. Vind je het niet prettig om een onbekende te masseren of door een onbekende gemasseerd te worden? Volg in dat geval de training met een bekende die ook geïnteresseerd is in de techniek en doTERRA.

V: Wat is inbegrepen bij de training?
A: Het volgende is inbegrepen: begeleiding door gecertificeerd AromaTouch trainer Thorsten Weiss, AromaTouch techniek handleiding in het Nederlands, AromaTouch kit bestaande uit 8 gecertificeerde essentiële oliën van 5ml t.w.v. 120 euro (te gebruiken voor meerdere behandelingen), officieel certificaat van doTERRA.

V: Kun je alleen deelnemen aan een training?
A: Jazeker, de meeste deelnemers komen alleen naar een training. Indien je het niet prettig vind om alleen te komen, dan kun je iemand meenemen die ook interesse heeft in de AromaTouch techniek en doTERRA.

V: Is het mogelijk om de training in een andere taal te volgen?
A: Thorsten Weiss geeft ook AromaTouch trainingen in het Duits, in verschillende plaatsen in Duitsland.

V: Wanneer ontvang ik het certificaat?
A: Jouw certificaat ontvang je na de training. doTERRA stuurt dit binnen een paar weken rechtstreeks naar jou toe.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, neem dan contact met mij op.

 

Vragen over de AromaTouch Technique

V: Wat is de AromaTouch Technique?
A: De AromaTouch techniek is een zachte, ritmische aanraking. De werking van therapeutische essentiële oliën dringen diep het weefsel binnen en geven doelgerichte ondersteuning. Je kan heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen.

V: Welke oliën worden in de AromaTouch Technique gebruikt?
A: In volgorde: dōTERRA Balance®, Lavender, Melaleuca, dōTERRA On Guard®, AromaTouch®, Deep Blue®, Wild Orange, en Peppermint.

V: Hoe lang duurt elke AromaTouch sessie?
A: Afhankelijk van het tempo dat iemand neemt om elke stap te voltooien, duurt een AromaTouch meestal 40 minuten tot een uur om uit te voeren.

V: Heb ik een speciale certificering nodig om de AromaTouch technique uit te voeren?
A: Iedereen kan de AromaTouch techniek uitvoeren als een dienst voor iemand anders.

V: Hoe kan de AromaTouch op een zwangere vrouw worden uitgevoerd?
A: Tijdens de zwangerschap kunnen vrouwen het moeilijk hebben om op hun buik te liggen zoals ze normaal zouden doen bij het ontvangen van de AromaTouch techniek. Een alternatief voor op de buik liggen is het liggen op de linker- of rechterzij. De persoon die de techniek geeft, kan de techniek nog steeds goed uitvoeren met enkele kleine aanpassingen in de positionering. Als het liggen op de zij niet comfortabel genoeg is, kunnen ze ervoor kiezen om in een stoel te zitten met de rug naar achteren. In plaats van op de voeten te werken, zou de gever het voetgedeelte van de techniek op de handen kunnen uitvoeren. We raden echter altijd aan om dit met hun arts te overleggen.

V: Als iemand gevoelig is voor een olie, kan de olie dan worden vervangen door een andere olie?
A: Het vervangen van een olie in de AromaTouch kan een verandering veroorzaken in het aroma dat ontstaat wanneer de acht oliën gebruikt worden. Laat in plaats daarvan de olie weg waarvoor de ontvanger gevoelig is en ga verder met de AromaTouch alsof je de olie hebt aangebracht.

V: Heb ik een massagetafel nodig om de AromaTouch technique uit te voeren?
A: Met een massagetafel is de ontvanger van de AromaTouch het meest toegankelijk. Indien je geen massagetafel hebt, kun je de AromaTouch techniek ook op de vloer of op de rand van een bed uitvoeren. Zorg er alleen voor dat de ontvanger zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens het uitvoeren van de techniek.

V: Hoe vaak kan een persoon de AromaTouch technique ontvangen?
A: Iedereen reageert anders op de AromaTouch techniek. Daarom raden we aan dat een persoon slechts één AromaTouch per dag zou mogen ontvangen.

V: Is de AromaTouch technique geschikt voor kinderen?
A: Ja, de Aromatouch is zeker ook geschikt voor kinderen. In de praktijk zien we dat oudere kinderen wel 30-40 minuten de rust hebben om te blijven liggen. Afhankelijk van de leeftijd moeten we bij kinderen de hoeveelheid olie aanpassen.

V: Moet ik gefractioneerde kokosolie gebruiken bij het uitvoeren van de AromaTouch? Zo ja, hoeveel?
A: Breng gefractioneerde kokosolie tijdens de AromaTouch alleen op de huid aan als je irritatie opmerkt. Breng bij de volgende oliestap 3-5 druppels gefractioneerde kokosolie aan op de wervelkolom om te helpen de oliën die al op de huid zitten te verdunnen, evenals de oliën die toegevoegd zullen worden.

V: Moet ik specifieke oliën gebruiken om de AromaTouch Handtechniek uit te voeren?
A: Je kunt elke olie gebruiken om de AromaTouch Handtechniek uit te voeren. Als je opties tot je beschikking hebt, laat de ontvanger van de techniek kiezen welke olie volgens hem/haar op dat moment zou kunnen baten.

V: Moet ik de handtechniek op beide handen uitvoeren?
A: Om de beste respons voor algehele welzijn te bereiken, adviseren wij de techniek met beide handen uit te voeren.

V: Hoeveel druppels olie breng ik voor de handtechniek aan op de hand?
A: We raden aan om 1-3 druppels van de gekozen olie aan te brengen op de hand.

V: Hoe lang duurt de handtechniek?
A: Afhankelijk van het tempo dat iemand neemt om elke stap te voltooien, duurt het meestal tussen de 5-10 minuten om de handtechniek op beide handen te voltooien.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, neem dan contact met mij op.