AromaTouch Online 12 juni 2021

De Aromatouch Online is geschikt voor iedereen die de Techniek wil leren om de Aromatouch voor het gezin en geliefden te gebruiken in deze bijzondere tijden . Thorsten Weiss is door doTERRA gecertificeerd als Aromatouch trainer, maar door de huidige situatie kan hij geen trainingen in groepen aanbieden. Voel je nog steeds de behoefte om de Aromatouch Techniek te leren? Wil je deze waardevolle methode gebruiken voor je gezin/familie of naaste vrienden? Schrijf je dan in voor deze unieke online training.

FAQ’s:

Vraag: Hoe werkt deze Aromatouch online training?
Antwoord: De opleiding bestaat uit twee delen. We beginnen met een online zoom call en een theoretische inleiding tot de Aromatouch Techniek. Na ongeveer een uur gaan we over tot het praktische gedeelte. Dit duurt ook ongeveer een uur. Daarna is er een theoretisch slotgedeelte van ongeveer 30 minuten voor alle open vragen.

Vraag: Hoe werkt het praktische gedeelte?
Antwoord: Thorsten zal je alle grepen en details laten zien op zijn partner thuis en je kunt alles volgen via de webcam. Tegelijkertijd heb je jouw eigen oefenpartner thuis, op wie je direct kunt toepassen en oefenen wat je ziet. Jij en je oefenpartner zullen niet in beeld zijn.

Vraag: Krijg ik een officieel certificaat van deelname van doTERRA na deze online training?
Antwoord: Deze Aromatouch is goedgekeurd door doTERRA maar kan helaas niet worden beschouwd als een certificering seminar.

Vraag: Als ik deelneem aan de Aromatouch Online, krijg ik dan een prijsvermindering als ik me daarna inschrijf voor een doTERRA Aromatouch training?
Antwoord: doTERRA heeft een prijs van 150 euro vastgesteld voor deelname aan een opleiding in heel Europa. Op deze prijs kan helaas geen korting worden verleend.

Vraag: Is de deelname voor Aromatouch Online gratis?
Antwoord: Ja, de opleiding is gratis. Om deel te nemen, bestel je een Aromatouch kit via je persoonlijke doTERRA account na jouw registratie met het onderstaande formulier. Je stuurt dan een screenshot van de bestelling of de factuur naar het onderstaande e-mailadres. Daarna ontvang je de toegangsgegevens voor Aromatouch Online.

Vraag: Wat is het exacte schema?
Antwoord: We beginnen met de eerste theoriesessie om 10 uur. Houdt  rekening met voldoende tijd, aangezien er tussen de sessies korte voorbereidingspauzes zullen zijn. We zullen de vraag- en antwoordsessie waarschijnlijk rond 13.00 uur afronden.

 

Registreer je met dit formulier en bestel een Aromatouch Kit via je persoonlijke doTERRA account. Je wordt op de hoogte gebracht van het exacte tijdschema en ontvangt alle links een paar dagen voor de online training:

    Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden, ik heb alle bovenstaande FAQ's gelezen en begrepen en ik zal een Aromatouch Kit bestellen NA de registratie datum van vandaag via mijn persoonlijke doTERRA account en stuur daarna een screenshot of de factuur naar info@healingoils.de om de registratie definitief te maken.

    doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

    Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
    info@healingoils.nl

    Produkten