Boeken van Thorsten Weiss

Essentiële oliën kunnen helpen dit emotionele evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken – via het zenuwstelsel en de bloedbaan – in op de psyche, de organen en het gehele lichaamssysteem, en zetten daarmee een krachtig genezingsproces in gang. De geurmoleculen stimuleren een nieuw positief zelfbeeld en helpen bij het integreren ervan in het onderbewustzijn.

Dit boek geeft de eigenschappen van 43 speciale essentiële oliën en laat zien hoe je die veilig kunt gebruiken. Je zult je sterker, helderder van geest en vrijer gaan voelen.

“Bedankt voor het schrijven van dit prachtige boekje. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een heel fijn boekje met heel fijne, goede informatie. Enne…. het ligt ook heel prettig in de hand, waardoor je het vaak even wilt pakken om in te lezen.”

“Gefeliciteerd met je boek! Wat een bijzonder exemplaar. Blij dat het vanmorgen in mijn brievenbus zat. Je schrijfwijze is erg prettig en inspirerend om te lezen! Mijn complimenten hoop dat je hiermee vele mensen zal inspireren.”

“Ik vind je boek echt een fantastische aanwinst! Heel blij mee!”

“Ik ben zo blij met jouw boek als naslagwerk – super bedankt. Het thema en de affirmatie bij de olie, ben diep onder de indruk. Ik besloot om nu direct aan jou te vertellen hoe blij ik ben met jouw boek. Ik zeg het ook in de classes en heb het exemplaar dat ik over had al snel verkocht. Ik ga snel een hele stapel bestellen.”

bestel hier jouw boeken

 

Financiën en succes – en ieder van ons heeft daar dagelijks mee te maken. Iedere dag worden we met onze financiën geconfronteerd. Jouw financiën zeggen heel veel over jou. Het is belangrijk dat je het gebed in dit boek goed interpreteert. Dit is geen “bid je snel succesvol en rijk boek”, maar het gaat erom dat je het thema financiën en rijkdom opnieuw leert begrijpen. Wanneer je voor een MLM of Network Marketing bedrijf werkt, kun je je sneller verrijken dan dat je denkt. Toch hebben veel mensen weer alles verloren. Ervaar met de wijsheden en 30 krachtige gebeden in dit boek, hoe er miljoenen zegeningen kunnen oprijzen in jouw leven.

Wat zegt God in de bijbel over financiën? Waarom ‘moeten’ we eigenlijk bidden? Dit boek kan je nieuwe inzichten geven en ondersteunen om je leven te veranderen.

‘Bid jezelf in jouw uniekheid!’
‘Vrijgevig leven is een echte verklaring van vrijheid!’
‘Geld heeft de kracht om jou leven te veranderen!’

30 krachtige gebeden voor in jouw dagelijkse leven in het MLM business, om je volgende rank te bereiken en voor jouw succes in teambuilding en als leader.

bestel hier jouw boeken