Boeken van Thorsten Weiss

Essentiële oliën kunnen helpen dit emotionele evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken – via het zenuwstelsel en de bloedbaan – in op de psyche, de organen en het gehele lichaamssysteem, en zetten daarmee een krachtig proces in gang die je gezondheid ondersteunt. De geurmoleculen stimuleren een nieuw positief zelfbeeld en helpen bij het integreren ervan in het onderbewustzijn.

Dit boek geeft de eigenschappen van 43 speciale essentiële oliën en laat zien hoe je die veilig kunt gebruiken. Je zult je sterker, helderder van geest en vrijer gaan voelen.

“Bedankt voor het schrijven van dit prachtige boekje. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een heel fijn boekje met heel fijne, goede informatie. Enne…. het ligt ook heel prettig in de hand, waardoor je het vaak even wilt pakken om in te lezen.”

“Gefeliciteerd met je boek! Wat een bijzonder exemplaar. Blij dat het vanmorgen in mijn brievenbus zat. Je schrijfwijze is erg prettig en inspirerend om te lezen! Mijn complimenten hoop dat je hiermee vele mensen zal inspireren.”

“Ik vind je boek echt een fantastische aanwinst! Heel blij mee!”

“Ik ben zo blij met jouw boek als naslagwerk – super bedankt. Het thema en de affirmatie bij de olie, ben diep onder de indruk. Ik besloot om nu direct aan jou te vertellen hoe blij ik ben met jouw boek. Ik zeg het ook in de classes en heb het exemplaar dat ik over had al snel verkocht. Ik ga snel een hele stapel bestellen.”

[button shape=”rounded” size=”x-large” float=”none” block=”true” href=”/boekenshop” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]bestel hier jouw boeken[/button]

Met deze wijsheidskaarten kun je nog meer in jouw emotionele balans investeren. In een dagboek noteer je jouw antwoorden op de diepgaande wijsheidsvragen die bij elk essentiële olie horen. Dit maakt jouw resultaten bijzonder krachtig en je kunt de noodzakelijke veranderingen voor jezelf steeds opnieuw lezen. Op deze manier kun je regelmatig een nieuw onderwerp oppakken en jezelf verder ontwikkelen. 

Trek dagelijks een kaart en ontdek, welke olie dan op dit moment belangrijk voor je is – wat kun je op deze dag oplossen en integreren?

Neem 1-2 druppels van de bijbehorende olie in je handen, wrijf je handen samen en adem de geur krachtig in gedurende een paar minuten. Wrijf vervolgens met je handen over je nek, zodat de resterende essentiële olie daar kan inwerken.

Lees het onderwerp op de voorkant van de kaart en laat het tot je door dringen. 

Neem dan de vragen door op de achterkant van de wijsheidskaarten en schrijf de antwoorden op in je dagboek of schrift.

Op deze manier kun je regelmatig een nieuw onderwerp oppakken en jezelf verder ontwikkelen. Misschien moet je deze olie een paar dagen blijven gebruiken om het proces te verdiepen en te versterken als je dit voelt. Gebruik overdag de olie in je diffuser en laat de werkzame geurmoleculen je vergezellen in jouw transformatieproces door de affirmatie uit te spreken die bij je thema hoort. Dat is krachtig!

Deze 44 wijsheidskarten leiden je tot jezelf en je ondersteunt door het regelmatige werken jouw groeiproces. Daardoor wordt je emotioneel en spiritueel wijzer en dit heeft invloed op heel je leven en zorgt voor gelukkige relaties, meer succes in je werk en een veel vrijer leven.

[button shape=”rounded” size=”x-large” float=”none” block=”true” href=”/boekenshop” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]bestel hier jouw boeken[/button]

Financiën en succes – en ieder van ons heeft daar dagelijks mee te maken. Iedere dag worden we met onze financiën geconfronteerd. Jouw financiën zeggen heel veel over jou. Het is belangrijk dat je het gebed in dit boek goed interpreteert. Dit is geen “bid je snel succesvol en rijk boek”, maar het gaat erom dat je het thema financiën en rijkdom opnieuw leert begrijpen. Wanneer je voor een MLM of Network Marketing bedrijf werkt, kun je je sneller verrijken dan dat je denkt. Toch hebben veel mensen weer alles verloren. Ervaar met de wijsheden en 30 krachtige gebeden in dit boek, hoe er miljoenen zegeningen kunnen oprijzen in jouw leven.

Wat zegt God in de bijbel over financiën? Waarom ‘moeten’ we eigenlijk bidden? Dit boek kan je nieuwe inzichten geven en ondersteunen om je leven te veranderen.

‘Bid jezelf in jouw uniekheid!’
‘Vrijgevig leven is een echte verklaring van vrijheid!’
‘Geld heeft de kracht om jou leven te veranderen!’

30 krachtige gebeden voor in jouw dagelijkse leven in het MLM business, om je volgende rank te bereiken en voor jouw succes in teambuilding en als leader.

[button shape=”rounded” size=”x-large” float=”none” block=”true” href=”/boekenshop” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]bestel hier jouw boeken[/button]