ervaringen Aromatouch

“Een bevlogen kundige man die met heel heel veel liefde kennis en kunde overdraagt. Een bron van kennis en informatie die hij graag deelt.”


“Wat een bijzondere ervaring en beleving is de AromaTouch. Zo eenvoudig en effectief ontspannend. Ik heb de AromaTouch al met veel plezier al aan mensen gegeven. Ook zij ervoeren dit anders dan een gewone “massage”.  De heerlijke ruikende oliën die ook nog na tintelen op je lichaam.”


“We hebben een fantastische zaterdag beleefd. Wat een positieve energie heb ik er van gekregen. Ik ben nog ondersteboven van alle indrukken en de ervaring van de AromaTouch. Hierdoor krijg ik nog meer energie en inspiratie om nog meer met DoTerra oliën bezig te zijn.”


“Het was heerlijk om de AromaTouch te kunnen geven en te mogen ontvangen, zo weet je ook wat je geeft. En wat voor invloed het heeft! Voel me nog heerlijk ontspannen.”


“Ik vond het een leuke ervaring. Ik merkte op, dat mijn hartslag vanmorgen (1 dag na de opleiding) in rust en 8 slagen trager was dan de voorbije week en zelf lager dan wat ik ooit heb geregistreerd. (laagste voorbije weken was 42 en vanmorgen 39)”


“Ik heb mijn dochter een hand en voeten massage gegeven (met lavendel en melaleuca voor de handen en met wild orange en perpermint voor de voeten). Het is lang geleden dat ze zo rustig op de sofa zat en lag (en bleef liggen).”


“Het was een zeer interessante en leerzame dag en ik wil hier zeer zeker nog veel meer over leren! Ik ben al vol enthousiasme aan het lezen in jouw boek, en wat is er nog mooier naast alle massages die ik al  geef om met essentiële oliën je lijf en emoties weer in balans te brengen! Daarom ben ik zeker van plan om de AromaTouch in mijn praktijk te gaan geven. Ik had deze workshop niet willen missen en bedankt voor de fijne dag, de fijne energie met een geweldige lieve groep.”