Aanmelden AromaTouch training

Gefeliciteerd! Dit is jouw eerste stap naar deelname aan de AromaTouch training van Thorsten Weiss. Je leert in 1 dag de effectieve AromaTouch techniek.

Thorsten Weiss geeft deze training regelmatig in Nederland, België en Duitsland. De training wordt op verschillende sfeervolle locaties gegeven, zodat iedereen de gelegenheid heeft om de training te volgen.

De training duurt 6 uur en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De investering bedraagt 150 euro, inclusief: AromaTouch techniek handleiding, AromaTouch kit bestaande uit 8 gecertificeerde essentiële oliën ( t.w.v. 120 euro) en een officieel certificaat van doTERRA.

De eerstvolgende trainingen staan gepland op:

Zaterdag 14 maart 2020
Delft

Ciezo Kindercoaching
Prins Bernhardlaan 6
2628 BW Delft

Woensdag 18 september 2020
Roermond

LinZZ, Zentrum voor Inspiratie, Bewustwording en Groei
Maria Theresialaan 1A
6042 AJ Roermond

(Het aanmelden verloopt via bookingssite Eventbrite.)

Wil je graag een training volgen, maar ben je verhinderd op bovenstaande data? Laat het mij weten. Zodra de nieuwe trainingsdagen bekend zijn informeer ik jou hier tijdig over.

aromatouch_techniek_training_nederland

AromaTouch training in Duitsland

Woon je aan de grens met Duitsland? Dan zijn de trainingsdagen in Duitsland mogelijk een optie voor jou (in Duitse taal).

Praktische info over de training

  • 6 uur durende training (meestal 10.00 – 16.00 uur)
  • ‘s Ochtends theorie en ‘s middags praktijk
  • Inclusief lesmateriaal (AromaTouch techniek handleiding in het Nederlands)
  • Inclusief AromaTouch kit bestaande uit 8 gecertificeerde essentiële oliën van 5ml t.w.v. 120 euro (te gebruiken voor meerdere behandelingen)
  • Officieel certificaat van doTERRA
  • Exclusief lunch (in de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om te lunchen)
  • Investering: 150 euro

De dagopleiding is geen therapeutische sessie. De deelnemers zijn voor, tijdens en na de opleiding verantwoordelijk voor hun gezondheid en gedrag. Met het aanmelden voor de training bevestigt de deelnemer dat hij/zij lichamelijk en psychisch gezond is en in staat is om aan de opleiding deel te nemen.

Thorsten Weiss

De AromaTouch training wordt gegeven door gecertificeerd AromaTouch trainer Thorsten Weiss.

Tijdens een burn-out kwam Thorsten Weiss in contact met de essentiële oliën van doTERRA. Sindsdien voelt hij zich emotioneel in balans, uitgerust en energiek. Deze ervaring en de kennis die hij in de jaren die volgden heeft opgedaan, zet hij nu in om mensen te helpen (weer) in hun kracht te komen.

Als doTERRA expert (Wellness advocate) geeft Thorsten AromaTouch trainingen en workshops. Daarnaast heeft hij een aantal boeken geschreven over natuurlijke gezondheid. Want het ondersteunen van de gezondheid op een natuurlijke wijze is zijn grote passie.