Introductieavonden

Holistische benaderingen en de waardering van alternatieve geneeswijzen door de wetenschap leiden tot een herontdekking van de positieve effecten van etherische oliën op onze gezondheid. Velen zijn zeer reinigend en hebben een natuurlijk antibacterieel effect. Vanwege hun unieke chemische structuur kunnen ze bij lokaal gebruik direct in de huid doordringen en zo onmiddellijk systemische reacties veroorzaken. Sommige oliën kunnen ook worden gebruikt als voedingssupplementen om de vitaliteit en het welzijn te verhogen.

Waarom dōTERRA-oliën?

De etherische oliën van dōTERRA van “Gegarandeerde pure therapeutische kwaliteit” (CPTG) bestaan ​​uit de natuurlijke aromatische verbindingen die zorgvuldig uit planten worden geëxtraheerd. Ze bevatten geen vulstoffen of kunstmatige toevoegingen die hun effectiviteit verminderen en zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische residuen.

Op deze avond leer je het volgende:

De drie eigenaardigheden van etherische oliën – wanneer zijn ze veilig en effectiever dan veel moderne benaderingen voor het oplossen van gezondheidsproblemen en waarom zijn ze vaak goedkoper dan traditionele medische zorg?

De 3 manieren om etherische oliën te gebruiken – leer alles over de effectiviteit van aromatherapie, hoe we het het beste op de huid kunnen aanbrengen en waar we essentiële oliën veilig voor kunnen gebruiken.

Aan het einde van de avond leer je de 3 manieren kennen, om essentiële oliën van dōTERRA te kopen en hoe je kunt worden ondersteund en begeleid om ze met het gezin uit te proberen. Ik kijk er naar uit!

Lijkt je het interessant? Meldt je meteen aan en laat je inspireren door de oliën. Vol=Vol. Tot ziens!

Klik op een van de data om voor een gratis deelname te registreren:

12 februari 2020 in Hoek van Holland

18 maart 2020 in Hoek van Holland

22 april 2020 in Hoek van Holland

20 mei 2020 in Hoek van Holland

24 juni 2020 in Hoek van Holland

15 juli 2020 in Hoek van Holland