iTOVi Scanner - kom voor een gratis consult

Wat voor olie heb jij nodig? Werken met essentiële oliën roept deze vraag soms op. Er is nu een scanner ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek: de iTOVi. Je kunt zo makkelijk een keuze maken welke producten jouw lichaam nodig heeft.

Tijdens een consult gebruiken we oa de iTOVi Scanner voor en goede keuze van de juiste essentiële oliën voor jouw persoonlijke situatie.

FAQ’s:

Vraag:Wat is een iTOVi?

Antwoord: De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.


Vraag
: Hoe werkt de scan?

Antwoord: Alles op onze aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie. De iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren.


Vraag
: Krijg in een rapport?

Antwoord: Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de essentiële oliën en/of supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven. Deze aanbevelingen worden daarna door mij uitgewerkt in een protocol en per mail toegezonden. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen weer terug in balans brengen.

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.

Neem direct contact op en vul jouw gegevens in:

    doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

    Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
    info@healingoils.nl

    Produkten