Kom in mijn team

Ik ben heel erg blij om met jou al mijn ervaringen en inzichten over een gezond leven te kunnen delen, en jou ook in contact te brengen met geneeskrachtige essentiële oliën. Deze essentiële plantenstoffen zijn zo kostbaar en waardevol voor mij dat ze een onmisbaar onderdeel van mijn leven zijn. Sindsdien heb ik ze aanbevolen aan mijn omgeving, mijn familie en vrienden en zie ik zoveel wonderen.

Laat je inspireren en zie hoe deze speciale plantenextracten je kunnen helpen. Mijn missie is om je te laten zien dat ze bij jou thuis horen en ik wil je ook uitleggen waarom. Ik ben letterlijk verliefd op mijn oliën en ik wil deze vonk graag met je delen.

Ervaar hoe krachtig de veranderingen in je leven kunnen zijn wanneer je aan zo’n klein flesje ruikt waarin zich het meest waardevolle bevindt, dat de natuur ons kan geven.

2 jaar geleden was ik precies waar jij nu bent. Ik was nieuwsgierig en wilde meer weten. Dus ik volgde dit pad, hoewel ik niet wist waar het me naartoe zou brengen. Dit leidde me naar de oliën van doTERRA en een speciaal leven dat me erg gelukkig maakt.

Toen ik besloot mijn hoofdinkomen met doTERRA te gaan verdienen, was het natuurlijk ook een beetje eng voor mij. Maar ik wist gewoon welk effect de etherische oliën op mijn leven hadden en ik wilde andere mensen hetzelfde laten ervaren. Vandaag dag, naar rond 2 jaar, ben ik doTERRA Diamond en ik weet dat deze weg nog lang niet voorbij is. Met een succesvol team wil ik samen blijven groeien en mensen helpen, niet alleen met hun gezondheid, maar ook met professioneel succes en met een solide financiële basis.

Natuurlijk moet je iets doen voor je succes, maar als je doet waar je van houdt en wat de wereld nodig heeft en wat je goed geld oplevert en waar je goed in bent … dan vervul je jouw doel in het leven. En ik wil je precies daar naartoe brengen. Ik nodig je uit ,om een ​​deel van mijn team te worden en ik zal je daarbij helpen – zodat jij een expert op het gebied van essentiële oliën voor jouw omgeving zal zijn en anderen kan helpen om een ​​gezond, vitaal, gelukkig en vervuld leven te leiden.

Natuurlijk help ik je vanuit mijn hart graag om jouw doelen te bereiken, maar ik verwacht ook dat JIJ een bijdrage levert: Ik wil dat je nog beter jezelf leert kennen op deze manier, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Als je valt, zal ik je vragen op te staan ​​en verder te gaan. En we zullen elk van je prestaties samen vieren. Ben je hier klaar voor?

Dat is wat je krijgt:

 • een enorme kans in een zeer potentiële en snelgroeiende markt
 • een product waar je van houdt en niet meer zonder wilt
 • steun en een team van gelijkgestemde mensen
 • ontwikkeling van jouw ondernemersdenken
 • coaching en mentorschap van mij en ervaren teamleiders in ons team
 • regelmatige webinars en inspiratiedagen voor jouw persoonlijke groei

Dit is jouw taak:

 • je investeert 20 euro (plus BTW) om je te registreren bij doTERRA en bestelt vervolgens jouw favoriete oliën om je reis te beginnen
 • of je kiest een “voordeelpakket” – dit is dan jouw registratie
 • je bent bereid om ten minste 10-15 uur per week te besteden (inclusief wekelijkse mentoring, product- en succestraining en het opbouwen van jouw nieuwe bedrijf)
 • je bent op zoek naar een verandering in je leven … en je bent “coachbaar” en laat je van mij begeleiden
 • je bent klaar om anderen te helpen en zelf een leader te worden
 • je bent klaar om uit je comfortzone te stappen om te doen wat nodig is voor jouw succes

Vul het formulier in en ik zal contact met je opnemen. Deze aanbieding is alleen geldig voor mensen die doTERRA nog niet kennen en die nog geen account hebben. Ik zal de registratie van het account persoonlijk voor je doen.

 • Wil je hier ook even aangeven wanneer je het beste telefonisch bereikbaar bent?