over mij

Thorsten Weiss
doTERRA expert, auteur en trainer

Tijdens een burn-out kwam ik, in mijn zoektocht naar natuurlijke geneeswijzen,  in contact met de essentiële oliën van doTERRA. Sindsdien ben ik emotioneel weer in balans, uitgerust en energiek. Ik ruilde mijn medicijnkastje in voor essentiële oliën en ben nu zelfredzaam op het gebied van gezondheid. Dankzij de bijzondere werking van essentiële oliën voel ik me vandaag de dag beter dan ooit.

Ik droom van een wereld waarin gezondheid en welbevinden voor iedereen bereikbaar is. Ik motiveer mensen verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en hun keuzes om dit te bereiken. De essentiële oliën van doTERRA vormen voor mij een belangrijke bijdrage in een dergelijke levensstijl. Daarom heb ik besloten mijn kennis en ervaring met deze oliën en mijn ervaring en talent op het gebied van ondernemen te combineren. Zo is Healingoils ontstaan.

Als doTERRA expert help ik mensen (weer) in hun kracht te komen.
Ik geef AromaTouch trainingen en workshops, waarmee ik zoveel mogelijk mensen kennis wil laten maken met de helende werking van doTERRA essentiële oliën. Inmiddels heb ik al honderden mensen de AromaTouch techniek aangeleerd en tijdens elke training geniet ik weer van de enthousiaste reacties van de deelnemers.

Een groot fan ben ik van natuurlijke producten die bijdragen aan een beter, vitaler en gezonder leven. Ik heb een passie voor alles wat de gezondheid op een natuurlijke wijze ondersteunt. Over dit thema heb ik een aantal boeken geschreven, waaronder ‘Breng je emoties weer in balans met essentiële oliën’.

Mijn favoriete doTERRA olie is: Frankincense – de koning onder de oliën.