over ons

Thorsten Weiss is expert op het gebied van voedingsbewustzijn. Van Thorsten zijn meerdere bestsellers verschenen over dit onderwerp. Tevens is hij bekend van zijn vele meditatie-cd’s op het gebied van heling en spirituele groei. Hij is een grote fan van natuurlijke producten die bijdragen aan een beter, vitaler en gezonder leven. Hij heeft een passie voor alles wat de gezondheid op een natuurlijke wijze ondersteunt.

„Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” was de gevleugelde uitspraak van Hippocrates, grondlegger van de Westerse geneeskunde.

Wanneer je deze oude Griekse wijsheid toepast zal je een levensstijl terugvinden die je ondersteunt in jouw heling en gezondheid en niet eentje die je ziek maakt en je leven verkort. Ik droom van een wereld waar gezondheid en welbevinden voor iedereen bereikbaar is. Ik wil mensen motiveren verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en hun keuzes om dit te bereiken. De essentiele olien van doTERRA vormen volgens mij een belangrijke bijdrage in een dergelijke levensstijl. Daarom heb ik besloten om de ervaringen met deze olien en mijn ervaring en talent op het gebied van ondernemen te combineren. Zo is Healing Oils Nederland ontstaan.

 

“Laat ons geen business opbouwen en hier mensen voor gebruiken, maar laat ons mensen opbouwen en hier onze business voor gebruiken!”