praktijk & consult

thorsten-weiss

Thorsten Weiss – Health Coach & expert in essentiële oliën

Thorsten is expert in essentiële oliën, healthcoach, AromaTouch Technique Trainer en succesvol auteur. Met zijn werk toont hij mensen hoe ze hun kracht weer terug kunnen vinden en hoe ze chronische en schijnbaar onherstelbare verklaarbare ziektes uit zich zelf kunnen genezen.

  • ben je vastgelopen in patronen en wil je deze veranderen?
  • heb je een huilbaby en ben je op zoek naar een oplossing?
  • heb je relatieproblemen en wil je weer terug naar een liefdevolle relatie?
  • heb je een negatief zelfbeeld, leid je onder depressie of een burnout?
  • heb je meer energie en vitaliteit nodig en ben je moe?
  • wil je anders met emoties, stress en conflicten omgaan?
  • heb je gezondheidsklachten, ziektes, voedingsgewoontes of gewichtsdilemma’s en wil je deze holistisch benaderen?
  • wil je een werkende preventie opbouwen?

Maak een afspraak voor een consult bij ons thuis in Hoek van Holland. We bespreken dan, hoe jij de essentiële oliën en andere elementen kan toepassen. Een consult van een 1/2 uur kost 35 euro. Deze kosten worden weer vergoed als je de oliën via een registratie over mij bij doTERRA besteld. Neem contact op via 06-41155189 of info@healingoils.nl

 

Tijdens een consult gebruiken we oa de iTOVi Scanner voor en goede keuze van de juiste essentiële oliën voor jouw persoonlijke situatie.

Wat is een iTOVi?
De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.

Hoe werkt het?
Alles op onze aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie. De iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren.

Het rapport
Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de essentiële oliën en/of supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven. Deze aanbevelingen worden daarna door mij uitgewerkt in een protocol en per mail toegezonden. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen weer terug in balans brengen.

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.