Stoppen met roken? Gebruik de bevrijdende kracht van gebed en essentiële oliën

Wat dacht je ervan om in 14 weken een levenslange niet-roker te zijn en elk jaar duizenden euro’s te besparen?

Hoe zou je je voelen als je in goed gezelschap bent en niet meer naar buiten hoefde om te roken?

Hoe zou je leven veranderen als je lichamelijk fit bent, je goed voelt en het gevoel hebt dat je bergen kunt verzetten omdat je helemaal gezond bent? Hoe zou dat voor jou zijn?

Stel je voor dat je kinderen of geliefden zich helemaal op hun gemak voelen bij je omdat je lekker ruikt. Hoe zou het zijn als ze je daardoor niet meer afwijzen?

Van een roker naar een niet-roker gaan is een van de grootste uitdagingen die we kunnen aangaan en je hebt het waarschijnlijk al zo vaak geprobeerd en steeds mislukt. Wel,nu niet meer! Ik houd me al vele tientallen jaren met deze kwestie bezig en heb op deze reis veel prachtige inzichten opgedaan, die ik nu heb gebundeld in een effectief 14-weken programma

Werkt deze methode ook voor jou?
Ja, onder één voorwaarde: dat het 100% je eigen beslissing is om te stoppen met roken en dat je 100% bereid bent alle oefeningen en gebeden toe te passen die ik je in deze online coaching ter beschikking stel.

hier inschrijven

Rokers zijn niet verslaafd – ze hebben alleen een gewoonte ontwikkeld

Waarom hebben we eigenlijk zo veel moeite met stoppen met roken?

Dit heeft vooral te maken met het feit dat roken geen verslaving is maar een gewoonte. Daarom moeten we de macht van de gewoonte doorbreken. We gebruiken een speciale methode om specifiek de neurosynaptische complexen in de hersenen van de roker te beïnvloeden. Dit is het door de vrije wil gestuurde bewustzijn dat samenwerkt met het intuïtief werkende onderbewustzijn. Met behulp van deze methode worden neurosynapsen die voorheen de macht der gewoonte dienden, omgevormd tot nuttige synapsen die het gewenste niet-rookgedrag ondersteunen.

Behalve de kracht van de gewoonte aan te pakken, behandelt en balanceert deze methode ook de onderdrukte emoties die ermee verbonden zijn. We slagen erin de vorige identiteit van de gewoonte roker om te zetten in een nieuw zelfbeeld van een overtuigde en tevreden niet-roker.  Ik was zelf jarenlang roker en had dezelfde uitdagingen als jij. En toch lukte het me om te stoppen.

Als we de bewuste geest en de onderbewuste geest vergelijken met een ijsberg, dan zou de bewuste geest het deel zijn dat zich boven het wateroppervlak bevindt. Je beseft dat wilskracht het altijd verliest van gewoonten en dat het veel grotere deel zich onder het wateroppervlak bevindt. Laten we deze destructieve gewoonten veranderen in gewoonten die je van dienst zullen zijn en je een levenslange niet-roker zullen maken.

Als je stopt met roken en je lichaam geen nicotine meer binnenkrijgt, kun je aanvankelijk te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen. Deze kunnen bestaan uit sterke verlangens naar roken, nervositeit, agressie, slaapstoornissen, toegenomen eetlust en een sombere of depressieve stemming. Maar maak je geen zorgen – ik ben er om je te helpen.

Want je zult waarschijnlijk maar een paar dagen last hebben van lichte ontwenningsverschijnselen. Sommige aspirant niet-rokers ervaren bijna helemaal geen symptomen. Hoe ernstig de symptomen ook zijn, je kunt er zeker van zijn dat ze na zeven tot tien dagen sterk verminderen en op zijn laatst na een paar weken helemaal verdwenen zijn.

hier inschrijven

5 factoren die je helpen om te stoppen met roken

Factor 1: Neurosynapsen – de kracht van gewoonte

Chronische rokers hebben speciale neurale verbindingen in de hersenen. Zo ontstaat een rook-automatisme dat we zullen doorbreken.

Factor 2: Pavlovreacties

40% van de rokers zijn reflexrokers. Onder bepaalde omstandigheden voelen ze de onweerstaanbare dwang dat we zullen doorbreken.

Factor 3: Onderdrukking van negatieve gevoelens en emoties

Bijvoorbeeld verdriet, woede, frustratie, stress. Veel mensen onderdrukken hun gevoelsleven door te roken. Veel rokers hebben verborgen angsten en we zullen die samen in evenwicht brengen.

Factor 4: Gebed en de kracht van God

Ik geloof dat God ons wil genezen en veranderen, zodat we gezonde en gezegende levens kunnen leiden om anderen nog beter te dienen. In mijn persoonlijk leven zijn er veel ervaringen, getuigenissen en bewijzen dat geloof onoverkomelijke hindernissen kan doen overkomen. Ik geloof in de ene, eeuwige God, de Schepper van alle dingen. Zijn bestaan omvat drie personen: God de Vader, God de Zoon, en God de Heilige Geest. Hij is de liefde zelf en volmaakt heilig. Daarom zullen veel gebeden je proces begeleiden om een levenslange niet-roker te worden. Je zult hierdoor grote bevrijding ervaren.

Factor 5: De kracht van etherische oliën en aromatherapie

Etherische oliën zijn het niet erkende Wonder van de Natuur. Elke etherische olie heeft een specifieke moleculaire structuur, aroma, en unieke eigenschappen die het lichaam helpen ontgiften, ontwenningsverschijnselen verzachten, en negatieve gevoelens en emoties transformeren. dōTERRA’s „Certified Pure Tested Grade“ (CPTG) essentiële oliën worden gemaakt van de natuurlijke aromatische verbindingen die zorgvuldig uit planten worden geëxtraheerd. Ze bevatten geen vulstoffen of kunstmatige additieven die hun werkzaamheid verminderen en zijn vrij van onzuiverheden zoals pesticiden en andere chemische residuen. Dus perfect in gebruik voor jou als ontluikende levenslange en gezonde niet-roker.

Moet ik een gelovige christen zijn? 

Absoluut niet. Ik volg zelf geen religie en ben maar een gewoon mens die van God en het leven houdt. Ik ben liefdevol van aard en vol van geloof. Ik ben blij als je niet-oordelend bent en open staat voor het toevoegen van de kracht van God, Jezus en de Heilige Geest aan je leven, die de kracht heeft om ons leven te veranderen. Dit is wat deze coaching zo uniek maakt, want twee werelden ontmoeten elkaar erin: Hemel en Aarde, het goddelijke en het menselijke.

„Dan bid ik dat Hij vanuit de rijkdom van zijn hemelse macht en majesteit jullie geest met zijn kracht zal vullen, door de Heilige Geest.“ Efeziërs 3:16

Samenvatting:

Om een succesvolle levenslange niet-roker te zijn, moeten de vrije wil, dat is je beslissing om te stoppen met roken, en het onderbewustzijn samenwerken. We zullen tijdens deze coaching een combinatie gebruiken van technieken en elementen uit acupressuur, affirmaties, aromatherapie en EFT (Emotional Freedom Technique). Een essentieel onderdeel zal het gebed zijn, dat we zullen combineren met de kracht van 100% natuurlijke etherische oliën.

„Ben je ziek? Vraag dan de leiders van de gemeente om te komen. Ze zullen voor je bidden en je namens de Heer met olie zalven.“ Jakobus 5:14

Het hele proces duurt ongeveer 14 weken, waarin ik je met plezier zal begeleiden en tips zal geven.

hier inschrijven

Hoe het 14-weken programma werkt

De sleutel tot succes om een levenslange en gezonde niet-roker te worden zijn de 5 factoren waar je hierboven al alles over geleerd hebt. Je doorloopt het hele proces in een online cursus. Na je registratie krijg je toegang tot een online portaal waar je alle oefeningen, uitleg, methoden en toepassingen met tekstscripts kunt gebruiken en downloaden.

Je krijgt ook alle essentiële oliën, de diffuser en een dagboek voor je aantekeningen thuisgestuurd.

 

Dit is wat je krijgt:

  • Toegang tot een online portaal met talrijke oefeningen en teksten.
  • Het stap-voor-stap programma met het doel om in 14 weken een levenslange gezonde niet-roker te zijn.
  • Alle benodigde essentiële oliën van doTERRA ter waarde van 290 Euro (Peppermint, Lemon, Lavendel, Frankincense, Black Pepper, Grapefruit en ook de oliemengsels Balance, Citrus Bliss, twee 5ml rollers met kokosolie om je eigen mengsels te maken, en een diffuser om de essentiële oliën te vernevelen.

Dat is wat ik van je verwacht:

  • Je vrije beslissing om te stoppen met roken.
  • De absolute bereidheid om dagelijks aan jezelf te werken, de oefeningen te doen en te bidden.
  • Discipline en doorzettingsvermogen in moeilijke momenten

Dit is wat dit 14-weekse programma je zal kosten:

  • elke dag ongeveer 20-25 minuten van je tijd
  • 599 Euro (betaling in termijnen mogelijk)
  • optioneel 399 Euro, als je jouw eigen bron van levering van doTERRA essentiële oliën hebt (betaling in termijnen mogelijk)

Bedenk dat dit maar een klein deel is van wat roken je jaarlijks kost. Eén sigaret kost momenteel ongeveer 30 cent. Dit zijn dus de jaarlijkse kosten die je hebt: met 10 sigaretten per dag 1.095 Euro, met 20 sigaretten per dag 2.190 Euro, met 30 sigaretten per dag 3.285 Euro. Bereken dat je de komende 10, 20 of 30 jaar dat je niet meer zult roken. Deze eenmalige investering is „zijn gewicht in goud waard“ en zal je het beste rendement opleveren: een gezond en gelukkig leven als niet-roker.

Tijdens het hele programma ben je nooit alleen. Ik en anderen staan aan je zijde om je te begeleiden. En door de kracht van het gebed zul je door God door dit proces gedragen worden. Heb vertrouwen. Je verdient het om een levenslange en gezonde niet-roker te zijn.

Ik verheug me op je deelname – van harte, Thorsten Weiss

hier inschrijven

 

over Thorsten & Contact

Vóór mijn besluit om mensen te helpen levenslang en gezond niet-roker te worden, was ik spreker en bestseller auteur over de onderwerpen alternatieve gezondheidszorg, voeding, gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling.

Ik was zelf een roker en was op mijn 16e begonnen. 8 jaar later kreeg ik de diagnose kanker en wilde stoppen met roken. Sindsdien heb ik me toegelegd op alles wat ons lichaam en geest gezonder maakt en houdt – wat natuurlijk ook een evenwichtige gevoelswereld inhoudt.

Ik droom van een wereld waarin gezondheid en welzijn voor iedereen bereikbaar is. Ik motiveer mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en keuzes te maken om die te bereiken.

Mijn hartenwens is je te begeleiden in het worden van een levenslange en gezonde niet-roker. Wanneer gaan we aan de slag?

hier inschrijven