Testimonials

“Bij mijn tante is tijdens een operatie een lymfeklier in haar lies geraakt. Het gevolg is dat dit uitstralingen in haar hele been veroorzaakte en ze al sinds maanden met vocht in haar been liep. Van haar voet tot boven haar knie was het één dikke vochtophoping en had ze continue het gevoel van een ‘slapende voet’. Na slechts één keer cypress olie onder haar voet te hebben gemasseerd voor het slapengaan, was haar been de volgende dag volledig slank. Ze had weer vorm in haar voet en been en kon voor het eerst sinds maanden haar aderen weer zien. Fantastisch!”

“Mijn moeder had twee maanden geleden een bloeddruk van 170/110, gevaarlijk hoog en ze moest echt rustig aan doen. Ze kreeg medicijnen voorgeschreven maar zij heeft toen de arts gevraagd om dit af te laten hangen van een nieuwe meting. Ik had dit haar gevraagd omdat ik haar graag met de essentiële oliën van doTERRA een ondersteuning wilde geven. Twee maanden heeft ze dagelijks een blend van Ylang Ylang en Marjoram op haar hartstreek en haar flexpunten op voeten gesmeerd en haar waardes waren nu: 110/80!!!!”

“Mijn dochter heeft een heel sterk bioritme. Het maakt niet uit hoe laat je haar in bed legt, elke ochtend is zij om 6.25 uur wakker. Al 2 1/2 jaar lang. Ze valt altijd redelijk snel in slaap, maar sinds het lang licht is, blijft ze de laatste tijd lang wakker en zeuren dat ze eruit wilt. Gisteravond heb ik de difuser met lavendel in haar kamer gezet. Ze was binnen 10 min in slaap en heeft tot 8.40 uur geslapen!!!! Mijn ander dochter is precies andersom. Die valt mogelijk in slaap (is soms nog uren wakker), maar als zij eenmaal slaapt, kun je een raket in haar kamer rondschieten en ze slaapt ook graag uit. Twee avonden lavendel in haar kamer en twee avonden binnen 10 min  in slaap!”