DE

doTERRA Aromatouch Technique™ 

De AromaTouchTechnique™ is ontwikkeld door Dr David Hill om de gezondheidsvoordelen van essentiële oliën te maximaliseren. De krachtige voordelen kunnen zowel door beginners in het gebruik van essentiële oliën als door professionele therapeuten worden toegepast. De AromaTouch Technique is een eenvoudige en makkelijk te leren methode.

 

Deze training is natuurlijk ook ideaal voor therapeuten die op zoek zijn naar een speciale uitbreiding van hun diensten. Maar ook sporters, gezondheidscoaches en fysiotherapeuten kunnen er hun voordeel mee doen. Daarnaast is deze methode ook een prachtige manier om je familie, partner, kinderen en vrienden te helpen in je privésituatie. Denk aan het ondersteunen bij chronische ziekten, beter slapen, beter omgaan met stress en angst, betere concentratie, meer mobiliteit, meer harmonie in het gezin en heel veel meer.

Leer de AromaTouch Technique™ in een online cursus

De dōTERRA AromaTouch Technique™ online certificeringscursus wordt geleid door Dr. Hill en geeft je gedetailleerde instructies over alle bewegingsreeksen. Je ontvangt ook een officieel certificaat na het afronden van deze cursus!

De cursus is gratis voor iedereen die nog geen persoonlijk doTERRA klantenaccount heeft. Als je je registreert als klant via onderstaande link en de doTERRA Aromatouch Training Kit bestelt.

Zodra je je bestelling hebt ontvangen, kun je de bijgeleverde AromaTouch brochure scannen en je gratis registreren voor de online certificeringscursus.

Registreren als klant en de online training gratis ontvangen

Wat is een AromaTouch™?

De AromaTouch Technique™ van doTERRA is een methode om de essentiële oliën van doTERRA toe te passen. Het werkt op de viscerale contactpunten op de rug en voetzolen. Deze zijn verbonden met de organen. Het doel van de behandeling is om het centrale zenuwstelsel te ondersteunen en in balans te brengen. Het is een zachte manier van aanraken, dus het is geen massage in de conventionele zin van het woord. Hierdoor kunnen de essentiële oliën een krachtig effect hebben op het lichaam.

Wat zijn de 4 stappen van een AromaTouch?

AromaTouch bestaat uit vier essentiële stappen: het verminderen van stress, het versterken van het immuunsysteem, het verminderen van ontstekingsreacties in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen de organen en weefsels via het zenuwstelsel. Dit wordt ook wel homeostase genoemd en heeft als effect dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam enorm wordt versterkt.

Wat gebeurt er tijdens de AromaTouch applicatie?

Voor elk van de vier bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. Je zult merken dat de aromatische verbindingen en de geur die vrijkomen bij het aanbrengen van de hoogwaardige doTERRA oliën een enorm effect hebben op lichaam, geest en ziel. De toepassing is zeer ontspannend.

Wat kun je ermee na de online cursus?

Na de online cursus ontvang je een officieel certificaat van Dr. Hill, de wetenschappelijk directeur van doTERRA, waarmee je de AromaTouchTechnique™ mag gebruiken om andere mensen te helpen. Je hebt geen vooropleiding nodig om deel te nemen en je kunt de AromaTouch techniek leren met of zonder ervaring op het gebied van massage of aromatherapie.

Wat ontvang je na de online cursus?

Na de cursus ontvang je een officieel certificaat van doTERRA en kun je de AromaTouch Technique™ direct gebruiken om andere mensen te helpen. Je hebt geen vooropleiding nodig om aan deze cursus deel te nemen. Je kunt de AromaTouch methode leren met of zonder ervaring op het gebied van massage.

Registreren als klant en de online training gratis ontvangen