DE

doTERRA MetaPWR

Het 3-stappen systeem voor metabolische gezondheid

  • Ontbreekt het je aan energie om de dingen te doen die je wilt doen?
  • Zou je beter willen slapen en energieker wakker willen worden?
  • Schommelt je stemming van dag tot dag?
  • Draag je extra kilo's met je mee die je kwijt wilt?
  • Heb je vaak last van geheugenproblemen?
  • Ervaar je te veel stress in je dagelijks leven?
 
Video Poster Image

Ervaar samen met Dr. Osguthorpe hoe je levensstijl je gezondheid beïnvloedt en welke rol metabolische gezondheid speelt in het verouderingsproces.

Bestel je MetaPWR starterset

hier als doTERRA klant registreren & met 25% korting bestellen

 

Wat betekent MetaPWR?

Je vraagt je misschien af: "Wat betekent MetaPWR eigenlijk?" Meta komt van het woord metabool, wat toepasselijk is omdat het MetaPWR System is ontworpen om de gezondheid van de stofwisseling te ondersteunen. Meta kan ook "alomvattend" of "transcendent" betekenen. Power (gespeld als P-W-R) kan natuurlijk "kracht" betekenen, maar staat tegelijkertijd voor "persoonlijk gerealiseerd welzijn".

Video Poster Image

Stap 1: MetaPWR etherische olie blend

De MetaPWR Essentiële Olie Blend is gemaakt met gepatenteerde gebalanceerde verhoudingen van CPTGTM Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger en Cinnamon essentiële oliën. Deze essentiële olieblend is aanwezig in alle MetaPWR producten, waaronder MetaPWR Assist en MetaPWR Advantage.

Preklinisch onderzoek suggereert dat Grapefruit, met zijn van nature hoge gehalte aan het chemische bestanddeel limoneen, bij inname een gezonde stofwisseling kan ondersteunen. Lemon bevat ook veel limoneen. Ook is aangetoond dat Peppermint bij inname helpt bij het verbeteren van sportprestaties.

Maar wanneer alle vijf de essentiële oliën in de juiste verhouding worden gecombineerd, kan er iets krachtigs gebeuren. Dagelijks gebruik van dit gepatenteerde essentiële olieblend kan de gezondheid van je stofwisseling ondersteunen.

Bestel je MetaPWR starterset

hier als doTERRA klant registreren & met 25% korting bestellen

Stap 2: MetaPWR Assist

MetaPWR Assist is onderdeel van het MetaPWR System, dat bestaat uit producten die de metabole gezondheid ondersteunen. Het bouwt voort op de MetaPWR Essentiële Olie Blend en bevat extra kruiden en fytonutriënten.

Hoe werkt MetaPWR Assist?

MetaPWR Assist bevat meerdere natuurlijke bestanddelen waarvan klinisch is aangetoond dat ze een gezonde stofwisseling bevorderen. Wanneer je MetaPWR Assist bij een maaltijd neemt, kan het moerbei-extract je lichaam helpen de koolhydraten die je net hebt gegeten beter te metaboliseren. Natuurlijk moet MetaPWR Assist gepaard gaan met een gezond, evenwichtig dieet. Je dient voedingsrijke, vezelrijke complexe koolhydraten te eten voor een goede gezondheid!

Stap 3: MetaPWR Advantage

Hoewel de meeste mensen denken dat de stofwisseling wordt beïnvloed door veroudering - en dat is gedeeltelijk waar - is de stofwisseling ook van invloed op gezond ouder worden. Het MetaPWR System, in het bijzonder MetaPWR Advantage, pakt de relatie tussen metabolisme en veroudering aan met NAD+, NADH en collageen.

Wat is collageen?

Collageen geeft je huid elasticiteit en stevigheid en ondersteunt magere spieren en bindweefsel. Je lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan daalt ook naarmate je ouder wordt. Het nemen van supplementen kan het collageen in het lichaam versterken, maar niet alle soorten collageen werken even goed. De meeste nutraceutische collageenproducten bevatten slechts één of twee soorten collageenpeptiden (meestal de soorten die het meest relevant zijn voor de schoonheid van de huid, elasticiteit en rimpels). Naast deze populaire collageentypes bevat MetaPWR Advantage negen unieke collageenpeptidetypes. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en vervult belangrijke functies in de 28 verschillende typen, dus benadrukken we de rol van collageen voor het hele lichaam met MetaPWR Advantage.

Bestel je MetaPWR starterset

hier als doTERRA klant registreren & met 25% korting bestellen

Bestel je MetaPWR starterset

hier als doTERRA klant registreren & met 25% korting bestellen