DE

De doTERRA Kids Collection

Laten we onze kinderen in contact brengen met deze speciale oliën en hen helpen rustiger, meer gefocust, positief, ontspannen, gegrond en beschermd te zijn.

Kids Collection bestellen
 

 

Etherische oliën voor kinderen

Deze oliemengsels zijn al verdund met kokosolie en zijn zacht genoeg voor kinderen van alle leeftijden. Elk van deze kindvriendelijke mengsels is gemaakt met kinderen in gedachten, rekening houdend met hun geurvoorkeuren, emotionele behoeften en meest voorkomende gezondheidsaspecten. De kleurrijke labels en roll-on houders maken het aanbrengen gemakkelijk en speels. Deze oliën zijn ontwikkeld voor onze kinderen maar je hoeft niet verbaasd te zijn als je zelf ook van deze oliën houdt als mama, papa, oma, opa, tante of oom.

Met steun van de ouders leren onze kinderen hoe ze de essentiële oliemengsels veilig kunnen gebruiken op hun buik, handen, hoofd en hartstreek. Kinderen die opgroeien met het gebruik van essentiële oliën kunnen gemakkelijker leren met hun gevoelens en hun dagelijkse uitdagingen om te gaan.  De doTERRA Kid's Collection bevat zeven kant-en-klare 10ml roll-on mengsels voor lichaam, geest en ziel.

doTERRA Calmer™

Dit rustgevende mengsel helpt je kind te ontspannen en goed te slapen. Het oliemengsel creëert ontspannende gevoelens voor lichaam en geest door de essentiële oliën lavendel, kamille, ylang ylang, buddhawood en gefractioneerde kokosolie.

Lavendel en Roomse kamille verlichten angstige gevoelens die het inslapen in de weg kunnen staan. Buddhawood heeft een hoge concentratie complexe sesquiterpenen die aardend, kalmerend en ondersteunend kunnen werken bij het slapengaan. Het aroma van ylang ylang bloemen helpt te ontspannen.

De oliën in Calmer helpen de geest te kalmeren voor het slapengaan, ondersteunen een ontspannen slaap en helpen te kalmeren.

doTERRA Thinker™

Dit focusmengsel helpt mentale overbelasting te voorkomen en vermindert gevoelens van stress en vermoeidheid. Dit kindvriendelijke mengsel is gemaakt van vetiver, pepermunt, rozemarijn en clementine essentiële oliën met gefractioneerde kokosolie.

Vetiver is een rijke, houtachtige olie die een focusserende en kalmerende werking heeft op het hoofd. Pepermunt en clementine geven energie en stimuleren positiviteit. Onderzoek heeft aangetoond dat etherische olie van rozemarijn kan helpen bij het herinneren van het geleerde. Dit maakt deze melange een perfecte metgezel voor de schooldag.

De combinatie van oliën in Thinker helpen de aandacht en focus te bevorderen bij huiswerk, toetsen en andere situaties.

doTERRA Brave™

Deze bemoedigende melange helpt bij het verwerken van stress en angstige gevoelens. Het helpt bij negatieve emoties zoals twijfel, pessimisme en cynisme. De melange bestaat uit wilde sinaasappel, osmanthusbloem, kaneelschors en amirishout.

Wilde sinaasappel is een opwekkende en energieke olie met een zoet citrusaroma. Amirishout wordt traditioneel gebruikt om emoties te kalmeren en stress in balans te brengen. Osmanthusbloem lijkt qua chemische eigenschappen op roos. Het wordt traditioneel gebruikt in Azië om overweldiging en stressvolle gevoelens in balans te brengen. Kaneelschors geeft energie en heeft bij verdunning een verwarmend en balancerend effect op de huid.

Brave geeft energie en kracht en straalt vertrouwen, moed en geloof uit.

doTERRA Stronger™

Dit beschermende mengsel ondersteunt een natuurlijke immuunafweer en heeft een balancerend effect op emoties en de huid in tijden van veel negatieve stress. Het mengsel combineert de essentiële oliën Frankincense, Cederhout, Roos en Litsea met gefractioneerde kokosolie.

Litsea wordt ook wel het "tropische kruid" genoemd vanwege haar geur. Het heeft een heerlijke, frisse en citroenachtige geur, die zorgt voor een kalmerend en balancerend effect. Wierook heeft een warme, kruidige geur die vredige gevoelens overbrengt. Cederhout is altijd gebruikt om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen.

De essentiële olie van de Osmanthusbloem heeft vergelijkbare eigenschappen als roos en biedt ideale emotionele ondersteuning als je je overweldigd voelt.

doTERRA Rescuer™

Dit verzachtende mengsel vermindert gevoelens van spanning in de nek en schouders. Dit verzachtende mengsel is samengesteld uit essentiële oliën van lavendel, groene munt, copaiba en geelhoutzaad en gefractioneerde kokosolie.

Lavendel werd in de tijd van koningin Elizabeth I van Engeland gebruikt om spanning in de nek en het hoofd te verlichten. Het frisse, licht bloemige aroma zorgt voor ontspanning. Munt heeft een verkoelend effect op de huid door de menthol en is mentaal verfrissend. Geelhoutzaad essentiële olie wordt geoogst van een boom die inheems is in Nepal. Het wordt gebruikt aan het einde van de dag om ontspanning te bevorderen. Copaiba helpt bij het kalmeren van angstige gevoelens bij inademing.

Deze speciale mix van essentiële oliën helpt je kind te ontspannen en te kalmeren aan het einde van de dag.

doTERRA Steady™

Deze aardende samenstelling helpt stemmingen in balans te brengen en ontspant onrust wanneer emoties naar boven komen. Als ouders herkennen we vaak wanneer onze kinderen gevoeliger zijn. Soms hebben ze een extra dutje nodig, een knuffel of meer quality time. Je kunt je kind helpen om rustiger en evenwichtiger te zijn met Steady. Dit mengsel combineert de essentiële oliën van Amiri's Wood, Balsam Fir, Koriander en Magnolia met gefractioneerde kokosolie.

Amiri's Wood (ook bekend als West Indisch sandelhout) wordt traditioneel gebruikt voor ontspanning, om emoties te kalmeren en stress beter te beheersen. Het heeft een zacht, houtachtig aroma. Balsemspar heeft het aroma van een kerstboom, wat ontspannend werkt op momenten vol taken en overdreven eisen. Korianderzaad is een kruidenolie die vaak in massages wordt gebruikt vanwege het balancerende effect, en magnolia heeft een hoog gehalte aan linalol. Onderzoek suggereert dat het inhaleren van de essentiële olie van magnolia (vanwege de linalol) kan helpen om kalmerende gevoelens op te roepen en te ontspannen.

De blend in Steady zorgt voor kalmerende en evenwichtige gevoelens. Breng het regelmatig aan op de voetzolen, polsen of nek om deze gevoelens van kalmte op te roepen en de emoties in balans te brengen.

doTERRA Tamer™

Dit spijsverteringsmengsel is een oliemengsel dat perfect is om te gebruiken na een zware maaltijd. Het is ook de perfecte olie om een kalmerend aroma mee te nemen op reis.

Tamer™ essentiële oliemengsel bevat een muntachtig, zoet aroma waar elk kind dol op zal zijn. Tamer is een mengsel van pepermuntolie, Japanse pepermuntolie, gemberolie, peterseliezaadolie en zwarte peperolie dat een verkwikkende maar zachte geur creëert en een rustgevend aroma biedt voor een troostende massage.

Superhandig voor onderweg, thuis of op vakantie - het Tamer spijsverteringsmengsel is een onmisbaar hulpje om altijd bij je te hebben! Breng Tamer aan op de maag voordat je op reis gaat of indien nodig gedurende de dag. Dit kan helpen bij algemene maagklachten en extra comfort bieden voor elk gezinslid.

Kids Collection bestellen
De doTERRA Kids Collectie toepassing & eigenschappen

De doTERRA Kids Collectie is een kindvriendelijke benadering van het gebruik van essentiële oliën. Hier vindt je enkele toepassingsadviezen.

Lees meer over het veilig gebruik van essentiële oliën bij kinderen  in mijn blog.

 

blogartikel lezen