De doTERRA AromaTouch Technique Training

  • Eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek
  • Zorgt voor ontspanning
  • Ondersteunt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam
  • Ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel
  • Combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen
  • Helpt o.a. bij gevoelens van angst en om een gezond immuunsysteem te ondersteunen
  • Een cadeau voor ontvanger en gever omdat het aroma voor beiden tegelijkertijd werkt
AromaTouch logo Healingoils

De AromaTouch Technique is een eenvoudige en gemakkelijk te leren methode om de 100% natuurlijke essentiële oliën van doTERRA met therapeutische kwaliteit op een wetenschappelijke en energetische manier toe te passen. De training kost 150 euro inclusief het trainingsmateriaal, een handleiding en de AromaTouch trainingskit met 8 oliën.

AromaTouch is voor iedereen die zich beter wil voelen.

Na de eendaagse training ontvang je een officieel certificaat van doTERRA en kun je de AromaTouch direct gebruiken om andere mensen te helpen. Je hebt geen voorafgaande training nodig om aan deze training deel te nemen. Met of zonder ervaring in massage kunt je de AromaTouch methode leren.

Uiteraard is deze opleiding ook ideaal voor therapeuten die op zoek zijn naar een speciale uitbreiding van hun dienstverlening. Maar ook sporters, gezondheidscoaches en fysiotherapeuten kunnen er hun voordeel mee doen. Natuurlijk is deze methode ook een prachtige manier om familie, partner(s), kinderen en vrienden te helpen, vooral in de privé-sfeer. Denk aan het gebruik ervan om te helpen bij chronische ziekten, voor een betere slaap, om beter om te gaan met stress en angst, om een betere concentratie, meer mobiliteit, meer harmonie in het gezin en nog veel meer te bevorderen.

Ervaringen

Het Aroma Touch seminar is een openbaring voor iedereen die van essentiële oliën houdt. Het is niet alleen geweldig om een Aroma Touch applicatie te ontvangen, het was voor mij even waardevol om een Aroma Touch applicatie te kunnen geven. In een paar uur tijd heb ik een techniek geleerd waarmee ik mensen iets kan geven dat hen raakt met behulp van de essentiële oliën van doTerra. Ik wil ook Thorsten Weiss, onze seminarleider, bedanken, die deze training zo uniek heeft gemaakt met zijn onnavolgbare gevoelige en vertederende manier.
Ulrikeuit Moers
Mijn moeder was blij hoe goed en diepgaand ontspannen ze kon slapen na de AromaTouch-massage. Mijn zoon valt vaak in slaap tijdens de massage. Ik heb hem laatst ook nog een massage gegeven toen hij ziek werd en zich erg ellendig voelde. Hij kon daardoor niet naar school, ook al wilde hij dat wel, want er stond die dag iets leuks op de agenda. Hij vroeg om een AromaTouch-massage, die ik hem gaf. Meteen na de massage was hij weer in orde, ik kon hem na afloop van de massage naar school rijden en er kwamen geen klachten meer terug. Het effect van de oliën is zeer direct.
Katharinauit Darmstadt
Ik heb echt genoten van het Aromatouch seminar en ben erg dankbaar voor de ervaring. Het ervaren van de techniek op mijn eigen lichaam was zeer ontspannend en energetisch versterkend. Wat ik erg leuk vond aan het seminar is dat het erg praktijkgericht was en dat wat ik geleerd heb makkelijk te implementeren is. Dus ik kon Aromatouch de volgende dag meteen gebruiken met mijn levenspartner, die er erg enthousiast over was.
Barbarauit Herten
Hartelijk dank voor een geweldige dag! Ik ben al lang niet meer zo voldaan!!! Ik heb de kleine handmassage meteen op de hele familie toegepast. De kinderen hebben zich zo snel gesetteld. Was spannend om naar te kijken. Ik voelde me zo goed tijdens de Aroma Touch-massage. Ik heb me in zo'n lange tijd niet zo ontspannen en "zorgeloos" gevoeld. Ik was weer helemaal bij mezelf.
Carmenuit Stuttgart

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten op een van de AromaTouch trainingsdagen. Tot ziens. Thorsten Weiss.

doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
info@healingoils.nl

Produkten