DE

Thorsten's Blog

Lees hier interessante feiten over het gebruik van essentiële oliën.

De wijsheid van de natuur - essentiële oliën begrijpen

Jan 16, 2024

Onlangs is er een artikel over de wijsheidskaarten van Thorsten Weiss gepubliceerd op het recensieportaal "Bücherwurm".

De conclusie: "De combinatie van de oliën en de bijpassende wijsheidskaarten is zo heilzaam en genezend. Het is zo makkelijk om iets goeds voor jezelf te doen. Het kost niet veel tijd, maar het positieve effect is aanzienlijk. Dus als je iets goeds wilt doen voor jezelf of een dierbare, moet je deze prachtige kaarten in gedachten houden."

 

Waar gaat het over?
Met deze wijsheidskaarten kun je nog meer investeren in je emotionele balans. Trek elke dag een kaart uit de set en ontdek welke olie voor jou op de voorgrond staat. Op de voorkant van elke kaart staat een thema en een proclamatie van een olie. Lees dan de diepzinnige wijsheidsvragen op de achterkant van de kaart en beantwoord ze in je dagboek. Hierdoor hebben ze een bijzonder krachtig effect. Je kunt de noodzakelijke veranderingen voor jezelf steeds opnieuw lezen en blijven groeien in je emotionele stabiliteit en emotionele wijsheid. Op deze manier kun je regelmatig een nieuw onderwerp aansnijden en jezelf verder ontwikkelen. Neem voor elk onderwerp 1-2 druppels van de desbetreffende olie op je handen, wrijf het in en adem de geur een paar minuten intensief in. Wrijf vervolgens met je handen over de achterkant van je nek zodat de resterende essentiële olie kan inwerken. Overdag kun je de corresponderende olie ook in een diffuser gebruiken om de effectieve geurmoleculen je te laten begeleiden in je veranderingsproces. Deze wijsheidskaarten zijn de perfecte aanvulling op het boek Breng je emoties in balans en brengen je nog dichter bij je identiteit. Door regelmatig met het boek en de kaarten te werken, ondersteun je je groeiproces - zodat je emotioneel en spiritueel meer volwassenheid en wijsheid ontwikkelt. Dit heeft effect op alle gebieden van je leven en zorgt voor gelukkige relaties, meer succes in je carrière en een veel vrijer leven.

 

Inhoud
Deze geweldige set bevat in totaal 63 gekleurde wijsheidskaarten. Hij is gebaseerd op het boek "Breng je emoties in balans met essentiële oliën" van dezelfde auteur. Op dit punt moet worden vermeld dat dit boek een dringende must-have is voor "olieliefhebbers". In een kort voorwoord kom je veel persoonlijke en ontroerende dingen te weten over het leven van de auteur.

De kaarten zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben afgeronde hoeken. Het gevoel is net zo aantrekkelijk als de kleurkeuze. Ze worden geleverd in een klein vouwdoosje. Er is trouwens helemaal geen plastic gebruikt, wat ik persoonlijk erg mooi en prijzenswaardig vind.

De kaarten worden geleverd met een klein gepersonaliseerd instructieboekje van de auto, waarin wordt beschreven hoe je de kaarten het mooist en effectiefst kunt gebruiken.

 

Indruk
Woorden als mindfulness, zelfliefde, etc. hoor je steeds vaker. Terecht vind ik, want haasten we ons niet allemaal van de ene verplichting naar de andere? We leven veel te weinig in het nu. Het is gek als je je realiseert dat het heden de enige tijd is die we actief kunnen beïnvloeden. Toch blijven onze gedachten afdwalen, tenminste bij mij. We denken aan het verleden en vinden het misschien zelfs moeilijk om dingen los te laten. Of je denkt aan de komende uren/dagen/weken, wat moet er nog gebeuren? Zal ik in staat zijn om alles op mijn to-do lijst tot een goed einde te brengen?

Naast de positieve fysieke effecten hebben essentiële oliën een immens effect op ons limbisch systeem - het deel van de hersenen waar onze emoties zich bevinden. Bijna alles wat we ervaren is gekoppeld aan geuren en opgeslagen. Essentiële oliën kunnen ons helpen om goed en comfortabel om te gaan met ons stressvolle dagelijkse leven. Maar dat niet alleen, ze kunnen nog veel meer doen.

De wijsheidskaarten zijn een uitstekende manier om meer bij jezelf en in het hier en nu te zijn. Ze nodigen je uit om na te denken en te reflecteren over jezelf, je leven, je gedachten en handelingen. Ze geven ons liefdevolle kleine impulsen en kunnen een positieve invloed op ons hebben. 

Bestel hier de wijsheidskaarten

Thorsten's Aroma News 

Handige tips ontvangen?

Laat je regelmatig inspireren en ontvang de nieuwste blogs.