Vragen | Opmerkingen | Contact

Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Adres:
Dokter Kniplaan 61
3151MA Hoek van Holland
Nederland

KVK Nummer – 61475041
BTW Nummer –  NL783661587B01

Thorsten Weiss doTERRA

  over Thorsten Weiss & doTERRA

  Voordat ik besloot om doTERRA essentiële oliën te delen, was ik een spreker en bestseller auteur over de onderwerpen alternatieve gezondheidszorg, voeding, gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling.

  Tijdens een burn-out kwam ik, in mijn zoektocht naar natuurlijke geneeswijzen,  in contact met de essentiële oliën van doTERRA. Sindsdien ben ik emotioneel weer in balans, uitgerust en energiek. Ik ruilde mijn medicijnkastje in voor essentiële oliën en ben nu zelfredzaam op het gebied van gezondheid. Dankzij de bijzondere werking van essentiële oliën voel ik me vandaag de dag beter dan ooit.

  Ik droom van een wereld waarin gezondheid en welbevinden voor iedereen bereikbaar is. Ik motiveer mensen verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en hun keuzes om dit te bereiken. De essentiële oliën van doTERRA vormen voor mij een belangrijke bijdrage in een dergelijke levensstijl. Daarom heb ik besloten mijn kennis en ervaring met deze oliën en mijn ervaring en talent op het gebied van ondernemen te combineren. Zo is Healingoils ontstaan.

  Als doTERRA expert help ik mensen (weer) in hun kracht te komen.
  Ik geef AromaTouch trainingen en workshops, waarmee ik zoveel mogelijk mensen kennis wil laten maken met de helende werking van doTERRA essentiële oliën. Inmiddels heb ik al honderden mensen de AromaTouch techniek aangeleerd en tijdens elke training geniet ik weer van de enthousiaste reacties van de deelnemers.

  Thorsten zegt: “Ik werd onmiddellijk aangetrokken door de geur en de kwaliteit van de essentiële oliën – ik was ook overtuigd door het bedrijf, vooral toen ik leerde over de doTERRA Healing Hands Foundation® en het Co-Impact Sourcing®-concept. Het was als een droom die uitkwam. Ik kende dit concept niet, maar dit was precies de juiste beslissing voor mij”. Thorsten’s ervaring met direct sales bedrijven was meestal negatief, maar toen hij David Stirling ontmoette als spreker in Amsterdam, wist hij dat doTERRA anders was. “Ik zag integriteit en eerlijkheid in wat hij zei.”

  Thorsten Weiss und Familie
  ERVAAR DE OLIËN"Neem de tijd om de essentiële oliën te ervaren. Gebruik ze dagelijks en wees creatief in hun toepassing. Leer er alles over en gebruik ze op je lichaam en emoties. Leer ze kennen en begrijpen en ontdek je eigen "waarom" in ze. Praat erover - deel je verhaal en je enthousiasme. Anderen zullen dan hun ervaringen hebben. Geef ze een positief begrip van essentiële oliën, zodat ze niets liever willen dan ze ook te gebruiken en te delen.
  DEEL OLIËN"Er zijn geen tactieken als het gaat om het delen van de oliën. Doe het gewoon! Als ik iemand hoor praten over zijn of haar uitdagingen vraag ik: "Heb je gehoord van essentiële oliën? Wist je dat ze natuurlijk, veilig en zeer effectief zijn? Ik kan je een klein monster van deze essentiële oliën geven, test ze gewoon en ik bel je over een week en dan zullen we zien wat voor verschil ze voor je hebben gemaakt". Zo eenvoudig kan het zijn.
  HOU VAN DE OLIËN"Deel de essentiële oliën en leer hun werkingswijzen ook beter kennen met anderen. Hou van je oliën als je vast komt te zitten. Deel alles wat je weet over essentiële oliën. Leer alles over de biochemische eigenschappen van essentiële oliën en de kracht van de natuur. De natuur was het eerste medicijn van de mensheid. Duizenden jaren geleden werden de krachtigste remedies in de natuur gevonden. Help jezelf en anderen hiermee en je bouwt een groeiend team op".

  Bestel je oliën en gebruik ze voor jezelf en je geliefden - of sluit je aan bij mijn team en help ze te delen - er moeten goede dingen ter wereld worden gebracht!

  doTERRA Wellness Advocate Thorsten Weiss

  Dit is een website van Thorsten Weiss. Hij is wellness advocate bij dōTERRA.
  info@healingoils.nl

  Produkten